Bites & Walks
Bites & Walks
Antwerp food tour

Bezoek Antwerpen en geniet van de beste food tour: culinaire wandelingen en bierproeverij!

Kuier mee door de smalle straatjes en steegjes met een originele food tour van Antwerpen. Ik ben Nina Laviana en ik ben een gepassioneerde food styliste, chef en Antwerpse food gids. Mijn liefde voor Antwerpen is groot, ik neem je mee op ontdekkingsreis, een echte culinaire wandeling of een plezante bierproeverij dit is de beste guided food tour van Antwerpen! Leer Antwerpen kennen zoals nooit eerder! Uiteraard geniet je ondertussen van fantastisch lekkere hapjes en drankjes tijdens deze food tour in Antwerpen!

Bites & Walks is niet zomaar een tour maar een unieke belevenis. Herleef het verleden en kom alles te weten over onze rijke eetgeschiedenis maar ontdek ook wat onze jonge nieuwe talenten te bieden hebben. Geniet van de mooiste Antwerpse food stories over familie geschiedenis en vakmanschap!

Food Tour

Je bent verzot op eten en je wil de lekkerste Antwerpse bites proeven. Dan wordt het tijd dat je één van onze food tours boekt! Ga mee op deze heerlijke reis en herontdek Antwerpen! Geniet van de beste seizoensgebonden bites van de allerbeste winkels en bars waar mensen met passie koken en serveren! Plekken die van Antwerpen de stad maken waar we zo trots op zijn!

Privé Tour

Welk event je ook wil plannen, deze tour is unieke en speciaal voor jou op maat gemaakte.
Je bent opzoek naar een tour in intieme kring, eentje dat je enkel wil delen met je beste vrienden of familie! Je had zelfs graag een leuke fotoshoot erbij!
Misschien heb je wel enkele gekke vragen, geen probleem, stuur me een mail en dan krijg je mijn volle aandacht!

Beer Tour

Goesting om de beste biertjes van Antwerpen te proeven, in de tofste en beste cafeekes van ‘t stad! Top idee! Onze Belgische biercultuur is er eentje om u tegen te zeggen. Kies zelf welke biertjes je het lekkerste vindt in de coolste cafeetjes die ik jou echt wil laten leren kennen! Een toffe beer tour voor jou en je vrienden of vriendinnen, vooral niet aarzelen jullie krijgen het beste van Antwerpen te zien!