Waarom een food tour voor uw teambuilding-event?

Waarom een food tour voor uw teambuilding-event?

Wat gaan we doen als teambuilding?

Op de werkvloer zou een gevoel van eenheid en vriendschappelijkheid een vaste waarde moeten zijn. Om die reden is het “teambuilding evenement” ontstaan. Wat zijn hier voorbeelden van? De clichés zoals avonturenparcours, sportdagen of minigolf vervelen al wanneer u ze hoort.

03C1211F-CB84-4F94-BF4B-98E6AF18C34D.JPG


Wij gaan het zakelijke met het amusante koppelen door de Bites & Walks tours als teambuilding evenement te introduceren. Wat zijn hier de voordelen van? Er is geen gevoel van competitie, iedereen eet en drinkt graag, dus men gaat sneller babbelen over informele zaken. Kort gezegd, mensen zitten in een aangename sfeer en kunnen zo hun collega’s beter leren kennen.

IMG_1782.JPG

Betere contacten opbouwen is absoluut niet het enige wat hier gebeurt. Buiken worden gevuld met het lekkerste Antwerpse eten en drinken. Dit gebeurt allemaal terwijl u rondgeleid wordt door Antwerpen met Nina Laviana als gids. Samen ontrafelt Nina met de groep de geheimen van culinair Antwerpen, terwijl deze geheimen ook nog eens culinair genoten worden.

Groeten,

Uw culinaire blogger.